February 2017 - Current Affairs Questions and Answers

Current Affairs February 2017 Questions and Answers

February Current Affairs 2017:

1. Who are new chairmen of SEBI?
Ans: Ajay Tyagi (Monthly salary for SEBI chairmen is 4.5 Lac for Month)

2. Who is occupied No.1 Rank in Junior World Badminton?
Ans: Lakshya Sen(According to Badminton World Federation-BWF)

3.RBI Unchanged Repo rate is What %?
Ans: 6.25%

4. Which City Will be hosted to FIBA Women's Asia Cup Basket Ball tournament in India 2017?
Ans: Bengaluru (July 23-29)

5. Recently UK Lower houses' passes which Bill?
Ans: BREXIT BILL( To pass bill 122 votes got out of 494)

6. Which State has recently launched India's first social innovation Hub in Nizamabad District?
Ans: Kerala

7. Which Countries have signed a Protocol amending tax treaty?
Ans: India and Australia

8. Which State has launched Civil service Awards for excellence in Public Administration?
Ans: Arunachal Pradesh

9. Satwik Sai Raj is associated with witch Sports?
Ans: Badminton

10. Who is the author of the Book Band Bajaa Boys?
Ans: Racha Singh

No comments:

Post a Comment